Handmatige / elektrische bediening

Het mechanische lift- en vergrendelsysteem kan eenvoudig worden bediend met een handslinger of met een accu boormachine.

Tegen meerprijs kan het liftsysteem elektrisch worden uitgevoerd.

 

Betaalbare prijs

In tegenstelling tot andere verlaagbare aanhangwagens die gebruik maken van hydrauliek, airsuspension of luchtbalgen, is ons systeem puur mechanisch en daardoor onderhoudsvrij. Het gepatenteerde liftsysteem maakt gebruik van een hefboom mechaniek dat het liftsysteem een voordeel geeft van 20:1. Dat wil zeggen, wanneer u 1000 kg wil liften, dan hoeft het systeem maar 50 kg te tillen!

Hierdoor zijn onze aanhangwagens zeer kostenefficiënt.

 

Thermisch verzinkt chassis

Onze aanhangwagens hebben een zelfdragend chassis net zoals bij een auto. Alle chassis zijn computer ontworpen, 3D lasergesneden, CNC gevouwen, volledig gelast en verzinkt.

 

Multifunctioneel & Ergonomisch

Gebruik de aanhanger als motortransporter of als platenkar. Wanneer de laadvloer op de grond rust, kunnen er verschillende accessoires of behuizingen op worden gerold. Hierdoor is dezelfde aanhangwagen voor meerdere toepassingen te gebruiken.
Bijvoorbeeld voor het vervoer van motoren, ramen, kisten of gebruik hem als caravan, mobiele showroom, mobiel sanitair, verkoopwagen etc.
En altijd weer eenvoudig en ergonomisch te laden, nooit meer tillen maar gewoon de lading op de aanhangwagen rijden.

 

Rubbergeveerde torsie as

Vervaardigd in Duitsland door KNOTT. Veel beter dan bladvering. Het biedt een rustige vering met uitstekende rijeigenschappen.

 

Grondstabiliteit

De aanhangwagen staat zo stabiel als de grond. De hellinghoek is laag en er is geen gevaar voor uitglijden, zelfs niet op een natte ondergrond. 

 

EU-regelgeving

Al onze producten zijn voorzien van EU type goedkeuring. 

 

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wBed8KNKjX4